De Lemahof

slideshow

{pgslideshow id=1|width=100|height=100|delay=3000|image=M}

Nieuws

 
* Op 25 Januari gaan wij met drie honden aan de nachtoefening in Duitsland mee doen.
* Op 9 Februari gaan we aan de oefendag in Esch mee doen.
* Op 30 Maart gaan we aan oefendag Heeswijk mee doen.
 
* Wij Trainen met de Mondioring niet meer bij phv de Hera in Herpen. Reden kon het bestuur tijdens de vergadering niet geven en de leden snapten het ook niet, deze denken dat afgunst vanuit het bestuur de grootste rol speelde. (Er waren vanuit de leden geen klachten over de mondioring).

* We Trainen met Mondioring op nieuwe locatie en gaan veel bij ander clubs trainen, dus als je wil komen kijken/trainen neem even contact op 0653163290

* Stan is op 22 december met Djana 2e geworden tijdens clubkampioenschap wedstrijd in Nuland. Hij deed het object programma politiehonden.

* Stan heeft zijn nieuwe pup 8 December opgehaald. Pepper Mechelse herder teefje. 

* Eerste certificaat met Moor is binnen. Op 24 November met Moor voor het VZH examen geslaagt met 57 pnt. van de 60 die te halen waren. 

* De site van de Hera is gestopt omdat de meerderheid van het bestuur het niet nodig vond om deze nog langer online te hebben.

* Wij met Mondioring Hondensport Oss trainen op het terrein van PHV de Hera in Herpen. (maandag,woensdag en vrijdag avond)Info 0653163290

* Wat is mondioring Hondensport Oss

* Wij naar de WK Belgische Herder FMBB 2019 in Pisek, Czech Republic van 8 tot 12 Mei gaan

* Filmpje Dutch championship police dogs 2018

* Filmpje Dutch championship police dogs 2018

* We met Ingo tijdens de Nederlandse kampioenschap politiehonden 5e zijn geworden. Hieronder foto van stok stellen.

Stok aanval

na stok achter helper

 

* Hier You Tube filmpjes van de Lemahof kunt bekijken

*Leon met Ingo Brabandts Kampioen politiehond 2 van 2018 is geworden en hierdoor mee mag doen aan het Nederlands kampioenschap op 8 September.

foto ph2 heeze 2018

   Leon en Ingo haalde 445 pnt. van de 450 die te behalen waren.

* Dat wij met honden van de LEMAHOF meewerkten aan de Breakout Run op 2+3 Juni in schaijk.

leon breakoutfoto roy breakoutfoto roy 1 breakout

* Roy een nieuw Mondioring pak had?

Roy in mondioringpak

* Wij maandag, woensdag en vrijdag avond mondioring trainen in Herpen bij PHV De "HERA" (wat is mondioring)

* Roy en Leon naar Australie zijn geweest om pakwerk te doen. En mondioring training om van de mondioring kampioen aldaar  Sasa Ognenovski wat meer te leren over de tak van hondensport. Ook hebben we de honden van de gevangenis van Melborne gezien en getest.

Roy in pak

* Wij met Djana en Ingo praktijk training hebben gedaan klik hier voor filmpje Djana filmpje Ingo

* Wij er weer een Kampioen bij hebben? Leon is met Ingo Kampioen van Brabant 2017 der kringen geworden met 433 pnt (max 435) op 15 Oktober te Helmond.

Brabants kampioen 2017

 Onderstaande foto keuring Ingo (Juli2017)

stok heeze 3

* We met Ingo 7 Juli naar de keuring object zijn geweest en tijdens de oefening schotstellen Ingo geblesseerd raakte en we moesten stoppen. We hadden tot daar alleen 2 puntjes verspeelt tijdens zoeken kleine voorwerpjes omdat we daar 3,09 over hadden gedaan. Ingo heeft een nek blessure opgelopen. Hopenlijk hersteld dit weer goed zodat we nog een keer op kunnen. 

* Ingo tijdens de selectie het terug roepen miste en Leon zelf 1 punt verspeelde en uit kwamen op 434 punten toch goed voor 3e plaats van afd. brabant Politiehond 2 

* Wij bij Ingo beschermkronen hebben laten zetten in Duitsland.

stok keuring ph2

* Foto tijdens keuring Ingo PH2

* Stan met Djana op 7 Mei in Oss naar de keuring zijn geweest en 375 pnt PH1 haalde. Doordat Djana niet van de pakwerker af kon blijven tijdens manrevieren en de schijnaanval. 

* Leon met Ingo op 12 Mei tijdens de keuring voor PH2  445 pnt. haalde van de 450 die te behalen zijn.

Hieronder Leon en Stan pakwerk doen. 

zo vader en zoon

* We 5 december Patrick en familie op bezoek hadden vanuit Belgie welke een leuk filmpje van Ingo hebben gemaakt, dank hiervoor.

* Stan in Drunen aan de oefendag mee deed hieronder wat foto's. (met dank aan Ger Donders)

djana achter pak drunen1stan drunen transport1

 We een foto kregen van Onan die we opgeleid hebben en nu policedog is in de USA

Onan in Usa  

* De zwemles weer is begonnen zie foto's Chita doet het voor en de rest volgt.

zwemles djana

Stan een nieuw pak heeft gesponsord door Theierzeit, Das Brans en Traco. Bedankt hiervoor.

Stan nieuw pak geffen 1

We een filmpje hebben van Chita tijdens de pakwerkers examen.

Stan 6 April voor basis zoekhonden een certificaat met lof haalde met 206 punten. Filmpje gemaakt door Gerda Tax bedankt hiervoor.

Onze Stan met pakwerk is begonnen.

IMG 0843

Onze Honden

Op dit moment hebben we 4 honden.

Klik op de foto's voor meer info.

Kampioen van Brabant 2011 Politiehond 1
Chita

KNPV PH1, PH2, Obj, Tracking

Deelnemer NK 2011 

Djana (Dayka off Three Land's Point)

KNPV PH1, Tracking

Kampioen van Brabant 2017 en 2018 ph2

Ingo van de Lemahof 

KNPV PH1, PH2, Tracking. 

Mora van de Lemahof

Mondioring Training

       

Mechelse herder CHITA

NHSBnr. 2595760

 Mechelse herder Djana

NHSBnr. 2918877

 Mechelse herder Ingo

NHSBnr. 2875972

 Mechelse Herder Moor

NHSB nr. 3092299

 

Indy

 

Link indy

Beginnen

Het is gemakkelijk om te beginnen met het maken van uw website. Als u al iets van de basisprincipes weet kan dat helpen.

Wat is een contentbeheersysteem?

Een contentbeheersysteem is software die u in staat stelt eenvoudig webpagina's aan te maken en te beheren, door het aanmaken van de inhoud te scheiden van het mechanisme dat nodig is om het op het web te tonen.

Bij deze site wordt de inhoud opgeslagen in een database. Hoe het eruit ziet wordt bepaald door een template. De Joomla! software brengt het template en de inhoud bij elkaar om zo een webpagina te maken.

Website and beheergedeelte

Uw website heeft in feite twee afzonderlijke delen. De website (ook wel voorkant genoemd) is wat de bezoekers van uw site zullen zien. Het beheergedeelte (ook wel achterkant genoemd) wordt alleen gebruikt door de personen die uw site beheren. U kunt het beheergedeelte bereiken door op de link "Websitebeheer" te klikken in het "Gebruikersmenu" (zichtbaar nadat u bent ingelogd) of door het toevoegen van /administrator aan het eind van uw domeinnaam..

Inloggen in het beheergedeelte gebeurt met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat is aangemaakt tijdens de installatie van Joomla.

Inloggen

Gebruik voor het inloggen op de voorkant van uw website het inlogformulier. Gebruik de gebruikersnaam en het wachtwoord die zijn aangemaakt tijdens het installatieproces. Eenmaal ingelogd kunt u artikelen aanmaken en aanpassen.

Bij het beheren van uw website kunt u artikelen aanmaken die alleen ingelogde gebruikers kunnen zien.

Maken van een artikel

Eenmaal ingelogd op de voorkant van de website ziet u in deze voorbeelddata een nieuw menu, het gebruikersmenu. Klik, om een nieuw artikel aan te maken, op "Maak een artikel" in dat menu.

Het formulier "nieuw artikel" heeft veel mogelijkheden, maar het invullen van een titel en iets in het tekstvak volstaat al. Om het gemakkelijk terug te vinden zet u de status op gepubliceerd.

Een bestaand artikel kan worden aangepast door op het wijzig icoon te klikken (deze wordt alleen weergegeven voor gebruikers die de juiste rechten hebben om een artikel te kunnen bewerken).

Template en modules

De uitstraling van de website wordt bepaald door de template. U kunt de websitenaam, de achtergrondkleur en nog veel meer aanpassen door de opties van de template naar eigen inzicht in te stellen. Dit kunt u doen door in het beheergedeelte naar de templatestijlen te gaan en te klikken op het standaard template (Protostar). De meeste wijzigingen kunnen gemaakt worden op het tabblad opties.

De blokken rond de hoofdcontent van de website worden modules genoemd. U kunt de afbeelding bovenaan de pagina wijzigen door de afbeeldingsmodule te bewerken in modulebeheer.

Leer meer

Er kan veel meer geleerd worden hoe Joomla! te gebruiken om de website die u voor ogen staat te bouwen. U kunt veel meer leren op de Joomla! documentatie site en op de Joomla! forums.